A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Засідання педагогічної ради

Дата: 08.05.2019 10:48
Кількість переглядів: 408

6 травня 2019 р. у ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» відбулося засідання педагогічної ради ліцею. Для обговорення були винесені чотири питання порядку денного.

Було розглянуто питання про підсумки  роботи колективу над вирішенням єдиної навчально-методичної проблеми «Упровадження нових технологій навчання та виховання учнів»

Перед колективом виступила методист ліцею Котлярова О.В., яка прозвітувала про проведену методичну роботу над проблемою. Багато говорила про досягнення колективу за п’ять років. Вона наголосила, що виходячи з нових освітніх програм педагог повинен навернутись до сучасних інформаційних технологій, проходити онлайн курси, брати активну участь у різноманітних вебінарах, конференціях на освітніх платформах. З творчими звітами-презентаціями про роботу методичних комісій виступили голови методичних комісій Будковська С.П. та Захарова Л.Г. Виходячи з результатів діагностичного анкетування педагогічних працівників методист запропонувала, організувати науково-методичну роботу з педагогічними працівниками на 2019-2024 роки над проблемою «Формування професійної компетентності здобувачів освіти засобами сучасних технологій навчання».

По питанню проходженню учнями виробничої практики виступила старший майстер Гуменюк Г.Б., яка особливий акцент зробила на відвідування здобувачами освіти виробничої практики. Вона звернула увагу на особисту відповідальність майстрів виробничого навчання за якісне виконання всіх вимог організації і проведення виробничої практики. Майстри виробничого навчання Кільчицький В.Д., Гульчук А.М. прозвітували про проходження виробничої практики учнями їхніх груп.

Питання про досвід роботи майстра виробничого навчання Доценко О.І. цікаво представила голова МК громадського харчування Юхименко Т.Г. Вона розповіла про реалізацію проблеми, над якою працює Доценко О.І. "Використання хмарних технологій на уроках виробничого навчання".

Доценко О.І. поділилася своїм досвідом запровадження хмарних технологій на уроках  виробничого навчання. Вона чітко окреслила для присутніх всі складові та компоненти хмарних технологій.

Учасники педради серйозно, глибоко і виважено проаналізували ті напрямки діяльності ліцею, що були винесені на педраду.

Секретар педагогічної ради ознайомила з виконанням рішення попередніх педрад.

З обговорених питань прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора