A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Робота педагогів  в канікулярний період у ДНЗ «Професійному ліцеї сфери послуг м. Хмільник»

Дата: 11.01.2021 12:08
Кількість переглядів: 363

4 січня 2021 року  проходили педагогічні читання на тему «Змішане навчання» та виставка педагогічних надбань «Зерна досвіду». У роботі педагогічних читань взяли участь усі педагогічні працівники ліцею. Адже тільки компетентний педагог може виховати компетентну особистість. Тому питання змішаного навчання, вивчення та використання нових технологій навчання, хмарних сервісів, технологій дистанційного навчання є досить актуальним. Використання технологій дистанційного та змішаного інтерактивного навчання сприяє ефективному формуванню ключових та предметних компетенцій під час вивчення предметів, робить навчання більш цікавим і змістовним, створює умови для розвитку і самореалізації здобувачів освіти, потреби вчитися впродовж життя, надає нові можливості для підвищення якості здобуття здобувачами освіти знань та наближення до стандартів європейської освіти, а також допомагає кожній молодій людині відчути успіх від роботи та її результату.

Презентація методиста ліцею Котлярової О.В.

       

У ході проведення педагогічних читань було проведено два майстер – класи. Майстер виробничого навчання Доценко Олександра Іванівна та викладач Будковська Світлана Павлівна ознайомили присутніх з прикладами   застосування інноваційних технологій.

Презентація викладача Будковської С.П.

 

 

Презентація майстра в/н Доценко О.І.

   

 

Завершився майстер-клас цікавим «круглим столом», де кожен зміг поділитися своїми думками про проведений захід, а також внести свої пропозиції проведення змішаного навчання..

       Педагогічні читання пройшли продуктивно, змістовно, насичено, в формі обміну досвідом та ділової співпраці всіх педагогічних працівників, які проявили себе надзвичайно креативно.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора