A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

"Козацький гарт"

Дата: 14.10.2019 12:11
Кількість переглядів: 376

10.10.2019 року в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» відбувся виховний захід «Козацький гарт»  приурочений до Дня Захисника України.

Захід  відбувався  у вигляді спортивно-конкурсного змагання серед першокурсників. Участь у змаганнях брали учні двох груп: КО-19-5 та Б-19-7.

Вступне слово мав директор ліцею  Коломієць Микола Петрович. Він розкрив учням та іншим присутнім зміст заходу та коротко розповів про наших випускників Шандру Сергія Івановича та Вінярського Олександра Анатолійовича, які трагічно загинули на Сході України.

Під час проведення заходу команди «Стріла» (група КО-19-5) та «Gotothedream» (група Б-19-7) взяли участь у ряді конкурсів: «Втеча з полону», «Лучники», «Правда чи ні?», «Влучні стрільці», «Кашовари», «Закінчи прислів’я» та ін. Між конкурсами нас радували своїми голосами учениці груп КО 19-5 Ремез Анна, та КО-17-3 Лисак Вікторія, Яковишина Олена та Гетьман Сніжана.

Перемогу здобула команда «Gotothedream»  з кількістю балів 55. Команда «Стріла» отримала 49 балів за підсумками конкурсів.

Учні були задоволені виховним заходом. Їм сподобалось поєднання спортивних конкурсів та вікторин. У залі панувала атмосфера радості та позитиву.

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора