A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Тиждень математики, фізики та інформатики

Дата: 11.11.2019 12:35
Кількість переглядів: 457

Згідно річного плану роботи у Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» з 28 жовтня по 01 листопада 2019 року було проведено тиждень математики, фізики та інформатики.

Серед учнів ліцею проходили: конкурс малюнків з інформатики «Придумай назву», математична конференція «Золотий переріз – душа гармонії», конкурс «Віршована фізика та інформатика», виховний захід «Мовою математики про здоров’я» та багато інших цікавих та пізнавальних заходів.  Все це дало можливість краще й глибше пізнати математичні науки, знайти для себе щось нове і несподіване.

З метою прищеплення  учням інтересу до математики, фізики, інформатики, астрономії, розвитку творчої фантазії, виховання естетичного сприймання навколишнього світу, розвиткові творчих здібностей учнів, бажання примножувати свої знання пройшла виставка учнівських публікацій та презентацій.

Викладачі інформатики та математики, Захарова Людмила Григорівна та Будковська Світлана Павлівна, провели брейн-ринг «Володієш інформацією – володієш світом», який став тією спільною справою, що згуртувала учнів, допомогла розкрити їх таланти, сформувала навички діяти дружно та організовано.

Проведені заходи довели, що учні мають навички роботи з додатковими джерелами інформації, естетичні смаки і уподобання. Розв’язування ребусів, кросвордів, головоломок сприяло розвитку пам’яті, уваги, уяви, мислення і кмітливості в учнів.

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора