A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Конкурс "Містер ліцею - 2019"

Дата: 12.12.2019 14:44
Кількість переглядів: 417

Сьогодні в наших хлопців просто-таки свято

І в ліцеї, як ви бачте, містерів багато.

І веселі, і кмітливі, і шляхетні, й мужні.

Та візьміть ще й на замітку, наші хлопці – дружні.

 

10 грудня 2019 року учні нашого навчального закладу здійснили чудову мандрівку в дивовижний світ чоловічої краси і сили та обрали Містера нашого ліцею.

Здавалося б, такі поняття як «лицарство», «лицарський вчинок» давно відійшли у минуле. А образи славетного Айвенго та відчайдушного і сміливого Дон Кіхота залишилися лише на сторінках романів. Але учасники конкурсу довели, що шляхетні лицарі живуть і сьогодні. Вони не носять важкої зброї, у них немає бойового коня, проте у їхніх грудях завжди б’ються благородні серця, бо їм властиві такі якості як сміливість, вірність слову, благородство.

Титул «Містер ліцею – 2019»виборювали учні  Ізотов Євгеній (група М-19-9), Шамрай Віталій (група КО-17-3), Васильківський Ярослав (група КО-19-5), Івашко Олександр (група М-17-2), Волков Микола (група КО-19-6), які змагались між собою в різних конкурсах. Усі учасники мали гарну підготовку, були не схожими один на одного. Упродовж усього свята дивували суддів і глядачів своїми талантами своєю щирістю, оригінальністю, креативністю, спортивними здібностями та почуттям гумору.

Усі конкурсанти справилися із завданнями на «відмінно», адже їм допомагала підтримка викладачів, майстрів виробничого навчання і друзів, за що їм щира подяка.

Після останнього конкурсу було оголошено переможців у номінаціях конкурсу. «Містером ліцею – 2019» став Волков Микола (група КО-19-6).

Усіх учасників вітаємо з перемогою, бажаємо здоров’я, творчої активності, здійснення заповітних мрій!

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора