A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Педагогічні читання

Дата: 23.01.2018 15:47
Кількість переглядів: 442

Зимові канікули для ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник», як завжди, виявилися плідними на методичні заходи. Так, 3 січня відбулося засідання стипендіальної комісії та методист провела мікродослідження «Аналіз результатів діяльності методичних підструктур за І семестр».

4 січня проведено засідання постійно діючого консультативного пункту «Технологія розвивального навчання», на якому методист ліцею Котлярова О.В. поділилася з присутніми новими ідеями розвивального навчання.

10 січня пройшла виставка методичних розробок «Педагогічна знахідка»,учасниками якої стали всі члени педагогічного колективу.

11 січня відбулися педагогічні читання з теми «Інноваційні методи роботи як один з напрямків підвищення якості навчально – виховного процесу». Методист ліцею Котлярова О.В. підготувала презентацію і запрошувала до захисту презентацій педагогічних працівників з питань педчитань.  Підбиваючи підсумки педчитань, учасники відзначили необхідність використання інноваційних технологій на уроках, адже такі уроки виробляють в учнів вміння приймати спільні рішення, вчать правильно спілкуватися, доповідати, якісно змінюється рівень сприйняття учнями предметів.

12 січня в ліцеї відбувся важливий методичний захід – педрада. Питання, що розглядалися: успішність учнів з різних предметів в І семестрі 2016 – 2017 н.р, Аналіз методичної роботи за І семестр 2016-2017 н.р. Про виконання навчальних планів і програм за результатами перевірки журналів теоретичного, виробничого навчання. Стан викладання предмету Фізика. Кожний присутній мав змогу висловити свою думку. До слова запрошувалася адміністрація ліцею, голови методичних комісій, класні керівники. На завершення директор Коломієць підвів підсумки роботи педради, окреслив завдання на ІІ семестр.

Одним словом, зимові канікули потрібно провести так, щоб і відпочити, і добре підготуватись до роботи у ІІ семестрі. Бажаємо усім навчитися вміло поєднувати роботу і відпочинок, щоб у хорошому настрої та доброму здоров’ї працювати й надалі. Успіхів усім, реалізації творчих задумів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора