A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Молодіжний форум

Дата: 11.01.2012 16:30
Кількість переглядів: 386

Активна молодь – майбутнє міста 

30 листопада 2011 року у залі засідань Хмільницької міської ради відбувся молодіжний форум під назвою «Активна молодь – майбутнє міста», учасниками якого були й учні Професійного ліцею сфери послуг м.Хмільник. Його метою було об’єднання зусиль у вирішенні загальних проблем соціального становлення і розвитку молоді в місті, обмін досвідом щодо реалізації молодіжної політики та вироблення міського плану дій на 2012 рік. 

Розпочав роботу форуму перший заступник міського голови, секретар міської ради Петро Дреженков. Перед учасниками заходу виступили начальник відділу у справах сім’ї та молоді Інга Степанюк, головний спеціаліст управління освіти міської ради Наталія Мурзанівська, директор міськрайонного центру зайнятості Сергій Каленіченко, начальник управління економіки та євроінтеграції міської ради Світлана Васєнкова, директор дитячо-юнацької спортивної школи Микола Бабюк, член постійної комісії з питань духовного відродження, освіти, культури, молодіжної політики і спорту Дмитро Луков. 

Також на форум була запрошена обласна правозахисна організація «Джерело надії», представники якої провели заходи щодо протидії торгівлі людьми в рамках Національного автопробігу «Тільки машини – на запчастини!». 

Як і всі учасники зібрання, учні нашого ліцею працювали в комітетах, самостійно визначали проблеми і пріоритети молодіжної політики, шляхи їх вирішення, а також розробили проекти заходів, що необхідних, на їх переконання, для поліпшення життя молоді в місті. Капітаном комітету ліцеїстів був учень групи М-10-6 Победаш Дмитро, який гідно представив команду та захистив розроблений учнями проект.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора